Mathilde

Wat wordt verstaan onder schorsing van een verzekering bij wanbetaling? Is het normaal dat tijdens een schorsing de premie voor de verzekering wel betaald moet worden?

Gevraagd door Mathilde  8 jaar geleden autoverzekering zorgverzekering


Mathilde
0
 
Begrijp ik het goed dat jullie alle drie zeggen dat de verzekerde tijdens de schorsing niet verzekerd is maar toch de premie over die periode moet betalen? Is dat niet onzinnig: Betalen voor its dat je niet krijgt?

door Mathilde  8 jaar geleden

Frans Den Oudsten
0
 
Als(!) het om een auto gaat want dat maak ik niet op uit de vraag. Voor de rest ben ik het met de anderen eens. Bij wanbetaling wordt de dekking(!) van een polis (kan ook een AVP zijn) opgeschort tot het moment dat de verschuldigde betaling ontvangen is door de maatschappij.

Je moet het zo zien, je hebt premieachterstand en die wordt niet minder naarmate de periode toeneemt dat je niet betaalt, alleen de ONverzekerde periode neemt toe.

door Frans Den Oudst...  8 jaar geleden

Martijn Tromp
0
 
Tip: Betaal de premie als de wiedeweerga voordat je nog een boete van E 386 van het RDW erbovenop krijg ivm het op naam hebben van een niet verzekerd motorrijtuig!! (computercontrole, dus zelfs als de auto id garage staat ontloop je de boete niet!!)

door Martijn Tromp 8 jaar geleden

Simon
0
 
Onder schorsing wordt doorgaans verstaan, dat de polis geen dekking biedt (tot het moment waarop u alle openstaande bedragen weer heeft voldaan).En ja het is normaal dat tijdens een schorsing de premie wel betaald dient te worden.

door Simon 8 jaar geleden

Beantwoord deze vraag

Wat wordt verstaan onder schorsing van een verzekering bij wanbetaling? Is het normaal dat tijdens een schorsing de premie voor de verzekering wel betaald moet worden?

0 fouten gevonden:

 
0
 
 

Help

Zeker.com Antwoorden
Please feel free to leave us your question.