C.l. Aron

Kan ik mijn polis bij een andere verzekering over zetten bij jullie of moet ik het afkopen en geheel opnieuw bij jullie beginnen

Gevraagd door C.l. Aron 4 jaar geleden uitvaartverzekering nuvema


Martijn Tromp
0
 
Premievrij maken is meestal verstandiger dan afkopen. Kapitaal overzetten gaat niet.

door Martijn Tromp 4 jaar geleden

Nuvema
0
 
Geachte heer/ mevrouw Aron,

Ja, als u een nieuwe uitvaartverzekering via Nuvema.nl afsluit kunt u aangeven dat u al een bestaande verzekering heeft. Bij de verzekerde waarde van de aanvullende nieuwe uitvaartverzekering van Nuvema wordt dan rekening gehouden met uw oude polis.

Voorbeeld:
Gewenste verzekering: 6000 euro
Oude verzekering: 1000 euro
Nieuwe Nuvema verzekering: 5000 euro

Op deze manier zorgt u dat u niet te hoog verzekerd bent. De oude polis kunt u gewoon laten doorlopen, premie vrij maken of afkopen. De premie vrije waarde of het verzekerde bedrag van de oude polis geeft u vervolgens op in de aanvraag van uw aanvullende uitvaartverzekering bij Nuvema.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 035-5480808. We kunnen uw persoonlijke situatie dan even kort doornemen. Ook kunt u dan eventueel een afspraak inplannen met 1 van onze medewerkers die dan bij u thuis langskomen. Op www.nuvema.nl kunt u zelfstandig de aanvullende verzekering aanvragen.

Met vriendelijke groet,
Nuvema

door Nuvema 4 jaar geleden

Beantwoord deze vraag

Kan ik mijn polis bij een andere verzekering over zetten bij jullie of moet ik het afkopen en geheel opnieuw bij jullie beginnen

0 fouten gevonden:

 
0
 
 

Help

Zeker.com Antwoorden
Please feel free to leave us your question.